Данілов розповів, під час якого вторгнення РФ розпочалася Третя світова війна

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що росіяни розв'язали Третю світову війну ще 15 років тому. Також чиновник висловився про наслідки подій на Близькому Сході.

Олексій Данілов

Фото – reuters.com

В ефірі національного телемарафону секретар РНБО заявив, що початок Третьої світової війни стався із вторгненням військ країни-агресора до Грузії у 2008 році. Після цього російські окупанти напали на Україну, захопивши частину її територій, інформує «НБН».

Данілов пояснив, що Третя світова війна зараз входить до гарячої фази, до цього вона була в охолодженому стані. На його думку, вторгнення терористів ХАМАСу до Ізраїлю є наслідком нападу армії Путіна на Україну.

Чиновник переконаний, що бойові дії на Близькому Сході – не остання війна, яка спалахне найближчим часом. Секретар РНБО підкреслив, що багато лідерів бачать, що перехід від очікування Третьої світової війни майже закінчився, тому зараз важливо не дати їй «розповзтися».

Раніше глава української військової розвідки Кирило Буданов оцінив можливість початку Третьої світової війни найближчим часом.

Exit mobile version