Ми прийдемо і зробимо так, що Україна переможе – один із лідерів партії Нетаньяху пригрозив Росії

Один із лідерів правлячої партії Ізраїлю Лікуд Амір Вейтман в ефірі пропагандистського російського каналу Russia Today публічно пригрозив Російській Федерації через їхнє ставлення до Ірану та підтримку ХАМАСу.

Вейдман

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, відео заяви Вейтмана було оприлюднено в YouTube.

Примітно, Вейтман є лідером ліберального крила правлячої партії Ізраїлю “Лікуд”, очолює яку чинний прем’єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху.

Так, у своїй заяві Вейдман зазначив:

Я вельми усвідомлюю те, що ви на російській зарплаті, що це пропаганда РФ, але вам необхідно бути вельми обережними. Я вам ось що скажу: коли ми завершимо цю роботу перемогою, адже ми сильніші, Росія заплатить свою ціну. Повірте мені, Росія сповна заплатить. Росія підтримує ізраїльських ворогів. Росія підтримує нацистів, які хочуть вчинити проти нас геноцид.

На такі слова пропагандист РФ здивовано перепитав, чи справді Вейдман мав на увазі Москву, на що ізраїльський політики відповів наступне:

А тепер послухайте мене і будьте дуже уважними: ми покінчимо з цими нацистами, цю війну ми виграємо. Це займе якийсь час, але ми виграємо, а після цього не забудемо того, що ви робите. Ми прийдемо і так зробимо, що Україна здобуде перемогу. Ми зробимо так, що ви сповна заплатите за те, що ви зробили. Ви, як Росія, ви, як вороги Ізраїлю. І ви, як люди, які зараз все можливе роблять для того, щоб підтримати геноцид євреїв в Ізраїлі. Ми не забудемо, запам’ятайте це точно, що я кажу вам. Ви заплатите.

https://www.youtube.com/watch?v=gDGHR5cJr8g

Нагадаємо, раніше Шольц прокоментував заяву Путіна щодо ситуації в Ізраїлі.

Exit mobile version