Начальник Авдіївської МВА розповів, як окупанти ускладнюють логістику у районі міста

Начальник міської військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш повідомив, що російські окупаційні сили ускладнюють логістику у районі міста. Також чиновник розповів про складнощі з евакуацією місцевого населення.

Віталій Барабаш

Фото – facebook.com/holodv

В ефірі програми «Свобода. Ранок» голова Авдіївської МВА повідомив, що «друга армія світу» обстрілює дороги, які ведуть до міста, що ускладнює логістику та евакуацію місцевих жителів, повідомляє «НБН».

Барабаш розповів, що на сьогодні в Авдіївці залишається 1601 особа. Місцеве населення неохоче залишає місто, яке з 10 жовтня безперервно штурмують російські війська, умовити їх виїхати – не просто. Чиновник уточнив, що останні три дні евакуацію не проводили, проте на сьогодні вона запланована.

Через регулярні удари ЗС РФ по Авдіївці дуже складна ситуація і з логістикою. Вдень і вночі росіяни тримають під вогневим контролем дороги, які ведуть до міста, тому важко підвозити гуманітарну допомогу. Якщо погода дає можливість, загарбники запускають БПЛА «Орлан», щоб стежити за шляхами, у разі будь-якого руху вони починають завдавати ударів.

Нагадаємо, аналітики ISW розповіли, які виклики заважають армії Путіна просуватися на Авдіївському напрямку.

Exit mobile version