Наєв розповів про хитрість Лукашенка з проведенням військових навчань у Білорусі

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв пояснив, чому диктатор Олександр Лукашенко вкотре подовжив проведення військових навчань на території Республіки Білорусь.

Олександр Лукашенко

Фото – rbc.ru

У своєму Telegram-каналі український воєначальник пояснив, чому Мінськ у 79-й раз з початку повномасштабної війни Російської Федерації проти України продовжив військові навчання зі ЗС РФ поблизу кордонів нашої країни, інформує «НБН».

За словами генерала, білоруський диктатор замість того, щоб легітимувати присутність ЗС РБ у прикордонних районах та на полігонах, ухваливши рішення про застосування військової організації, він постійно продовжує навчання та тренування військових.

Наєв пояснив, що за допомогою цих хитрощів соратник Путіна закріплює присутність білоруських військ біля українського кордону, кількість яких від Волинської до Чернігівської областей становить 1800 осіб.

Командувач Об’єднаних сил додав, що ці батальйони мають на озброєнні броньовану техніку та деякі артилерійські підрозділи. При цьому більшість ЗС РБ перебувають у глибині країни.

Нагадаємо, у ЦНС повідомили про підготовку росіянами операторів БПЛА у Білорусі.

Exit mobile version