Барабаш повідомив, скільки окупантів Росія кинула на захоплення Авдіївки

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш назвав кількість окупантів, які РФ кинула на захоплення міста. Також чиновник повідомив, чи змінилася тактика загарбників на цьому напрямі.

Авдіївка

Фото – facebook.com/JointForcesCommandAFU

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» голова Авдіївської МВА повідомив, що «друга армія світу» не припиняє завдавати ударів по місту з артилерії. Ворог обстрілює населений пункт по 40-50 разів, а також скидає від 6 до 12 авіабомб на добу, повідомляє «НБН».

Барабаш зазначив, що в районі Авдіївки кількість «визволителів» перевищила 40 000 осіб, при цьому РФ продовжує стягувати до міста додаткові сили з Маріуполя та з Куп’янського напрямку.

За словами чиновника, Сили оборони очікують, що невдовзі ворог розпочне третю хвилю штурмів із початку загострення з 10 жовтня. Начальник МВА зазначив, що окупанти, як і раніше, застосовують тактику «м’ясних штурмів», кидаючи в атаку багато живої сили.

Нагадаємо, в ISW розповіли, кого командування ЗС РФ кидає у лобові атаки під Авдіївською. Також аналітики повідомили про втрати росіян за кілька днів на цьому напрямі.

Exit mobile version