Росія вивела всі свої підрозділи з Білорусі: у Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію на кордоні з РБ

Зараз на кордоні з Республікою Білорусь повною мірою контрольована ситуація. Росія вивела власні підрозділи з РБ у рамках ротації. Також відомо, що нові сили Кремль у Білорусь не заводив.

Окупант

Фото - censor.net

Як інформує “НБН” із посиланням на “Укрінформ“, про це заявив в ефірі Росія вивела всі свої підрозділи з Білорусі: у Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію на кордоні з РБ

За словами Демченка, у Білорусі ще залишається певна кількість військових РФ, але це більше обслуговуючий персонал тих технічних засобів, які ще залишаються на території Білорусі.

Щодо перебування в Білорусі найманців РФ, то йдеться про невелику кількість. Згідно з наявними даними, це менше однієї тисячі осіб.  

За словами спікера, на кордоні з Білоруссю ситуація повністю контрольована. Наразі не відмічається пересування особового складу чи техніки РФ поряд із кордоном України. Українським прикордонникам вдається активно стежити за ситуацією, аналізувати те, наскільки це може нести загрозу для країни. 

Варто додати, що Росія вивела власні підрозділи з території РБ у рамках ротації і нових військових туди вона не заводила, – зазначив Андрій Демченко.

 Демченко додав, що наразі залишається певна кількість російських військових у Білорусі, однак більшою мірою це обслуговуючий персонал тих техзасобів, які ще залишаються на території Білорусі.

 Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що в Донецьку масштабна пожежа.

 

Exit mobile version