Окупаційна влада Криму оголосила повітряну тривогу на півострові: у Керчі чути вибухи

На території окупованого Криму оголосили повітряну тривогу. Потім у Керчі пролунали вибухи.

Кримський півострів

Фото - lb.ua

Як інформує “НБН“, про це повідомили місцеві Telegram-канали та російські ЗМІ.

Зокрема, спершу кремлівські медіа написали про повітряну тривогу у захопленому Криму та додали, що Кримський міст перекрито. До того ж так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що війська РФ випустили димову завісу в бухті.

Трохи згодом у кримських Telegram-каналах написали про вибухи в тимчасово окупованій Керчі. Пропагандисти ж наголосили нібито на роботі ППО і додали, що всі цілі були збиті. Тим часом місцеві Telegram-канали заявили про дим у районі Кримського мосту, причому поки що невідомо, це димова завіса чи ні.

Більше того, відповідно до непідтвердженої інформації з Telegram-каналів, у Керчі внаслідок вибухів спалахнув суднобудівний завод “Затока” – одне з найбільших суднобудівних підприємств у Східній Європі. З 2020 року у ньому будують авіаносні кораблі для ВМФ Росії.

Соціальні мережі також опублікували відео, на якому видно нібито дим над заводом “Затока”. Самопроголошений “голова” Криму Сергій Аксьонов підтвердив факт вибухів у Керчі. Він зазначив, що там нібито працювала ППО, а збиті ракети впали на суднобудівний завод.

У свою чергу місцеві Telegram-канали повідомляють про приліт ракетним катером. Очевидці кажуть, що під ударом опинився малий ракетний катер проекту “Каракурт”.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про вибухи в Криму.

Exit mobile version