У ГУР розкрили, хто стоїть за ліквідацією підполковника ФСБ у Брянській області

У п'ятницю вранці, 10 листопада, у Мережі з'явилися повідомлення про напад у Брянській області РФ на автомобіль місцевого прикордонного управління ФСБ. Внаслідок обстрілу машини на «концерт Кобзона» вирушив підполковник спецслужби, стало відомо, хто стоїть за його ліквідацією.

ФСБ РФ

Фото – ria.ru

Джерело в ГУР МОУ підтвердило журналістам видання Нromadske, що в прикордонному регіоні РФ сьогодні бійці «Російського добровольчого корпусу» «відмінусували» підполковника Федеральної служби безпеки РФ Сергія Шатия, інформує «НБН».

Напередодні в ніч на 10 листопада в Telegram-каналі «РДК» повідомили, що диверсійно-розвідувальна група з російських добровольців у Брянській області успішно провела засідку на транспорт окупантів.

Вранці в соцмережах поширилася інформація про те, що близько 16:00 у четвер, 9 листопада, невідомі на околиці села Улиця прикордонного регіону напали на автомобіль «УАЗ Патріот» прикордонного управління ФСБ, відправивши на «концерт Кобзона» підполковника спецслужби РФ.

Нагадаємо, сьогодні у тимчасово захопленому Маріуполі партизани «привітали» росіян із Днем поліції. Радник міського голови Петро Андрющенко повідомив, що агенти руху опору підірвали автомобіль «правоохоронця».

Exit mobile version