Буданов назвав три фактори для продовження РФ війни: коли агресор відчує реальні внутрішні проблеми

Начальник Головного управління розвідки МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов назвав фактори, від яких залежить здатність Російської Федерації продовжувати війну проти нашої країни. Також воєначальник розповів, у якому році держава-терорист почне відчувати реальні внутрішні проблеми.

Кирило Буданов

Фото – pravda.com.ua

Глава ГУР МОУ вважає, що існує ймовірність тривалого конфлікту з країною-агресором, про що свідчать невирішені територіальні питання у світі. За такого сценарію окупанти відмовляться від великих військових операцій та здійснюватимуть хаотичні обстріли, інформує «НБН» із посиланням на NV.

За словами генерала, є три фактори, які впливають на здатність держави-терориста продовжувати бойові дії: фактор втоми росіян від війни, зовнішні постачання військової техніки та зміни в економіці.

Начальник військової розвідки зазначив, що рівень втоми від війни у суспільстві РФ зростає, паралельно населення агресивної країни скорочується. Вже через два роки в Росії може настати переломний момент через внутрішні системні зміни.

Воєначальник звернув увагу на те, що держава-терорист поки що зберігає економічну стійкість, однак у 2025 році населення Росії відчує реальні проблеми внаслідок масштабної кризи та зростання цін.

Раніше глава держави Володимир Зеленський заявив про рішення ЗСУ переглянути поточну стратегію війни проти РФ.

Exit mobile version