Глава ОВА повідомив про наслідки удару «Шахедами» по Харківській області

У ніч на вівторок, 14 листопада, путінські окупаційні сили атакували Україну ракетами та безпілотниками, зокрема завдали удару по Харківщині. Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про наслідки обстрілу, назвавши кількість знищених БПЛА.

Олег Синєгубов

Фото – kharkivoda.gov.ua

У своєму Telegram-каналі глава Харківської ОВА розповів, що 13 листопада близько 22:00 російські загарбники атакували Ізюмський район області 6 ударними безпілотниками «Шахед», з яких сили протиповітряної оборони 4 дрони ліквідували, інформує «НБН».

За словами Синєгубова, внаслідок влучання пошкоджено цивільне підприємство, спалахнула пожежа. На щастя, внаслідок ворожої атаки ніхто не постраждав.

Чиновник зазначив, що протягом доби «друга армія світу» завдавала ударів по прикордонних районах Харківської області та прифронтових населених пунктах з мінометів, артилерії та іншого озброєння.

Зазначимо, що цієї ночі ЗС РФ випустили по нашій країні 9 «Шахедів», керовану авіаційну ракету Х-35 та балістичну ракету «Іскандер-М». Внаслідок бойової роботи сили протиповітряної оборони знищили 7 дронів-камікадзе.

Раніше речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат розповів про тактику «тисячі порізів» російських окупантів під час атак на нашу країну.

Exit mobile version