У РФ заборонили феєрверки в Курській області та скасували новорічні «гуляння» для кримчан

«Глава» тимчасово захопленого Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на півострові не проводитимуться масові заходи до Нового року та Різдва. Обмеження на свята будуть і для жителів Курської області – там заборонили використання піротехніки.

Святкування Нового року у Курську РФ

Фото – press.rkursk.ru

У вівторок, 14 листопада, у своєму Telegram-каналі гауляйтер Криму повідомив, що з метою безпеки на півострові не проводитимуться новорічні та різдвяні масові заходи, інформує «НБН».

При цьому колаборант пообіцяв жителям тимчасово захопленого Криму створити святковий настрій за рахунок прикрашених вулиць, новорічних ялинок та заходів для дітей у обмеженому форматі.

У той же час губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що в регіоні слідом за Бєлгородською областю заборонили використовувати піротехніку. Путинський чиновник пояснив, що місцевих жителів з 15 листопада по 25 січня залишають без салютів заради їхньої безпеки та спокою.

Зазначимо, що у тимчасово захопленому Криму почав стрімко знижуватись рівень підтримки «визволителів». Аксьонов відправив до столиці Російської Федерації звіт про різке зростання антиросійських настроїв на півострові. При цьому колаборант приховав від Кремля реальну причину таких тенденцій.

Exit mobile version