Чи можуть війська РФ за раз випустити по Україні більше 100 ракет: пояснення аналітика

Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко розповів, як війська Російської Федерації готуються до масованих атак на Україну взимку. Експерт зазначив, чи може «друга армія світу» за раз випустити по нашій країні понад 100 ракет.

Запуск крилатої ракети

Фото – radiosputnik.ria.ru

Коваленко розповів, що зараз путінські окупаційні сили накопичують боєкомплект і намагаються оптимізувати атаки на нашу країну, інформує «НБН» з посиланням на «ТСН».

За словами аналітика, минулого року військове керівництво РФ було незадоволене ударами по Україні, тому цьогоріч загарбники змінюють тактику. Зараз зрідка армія Путіна обстрілює нашу країну аеробалістичними та балістичними ракетами, очікуючи на холоди, проте активно запускає дрони-камікадзе «Шахед».

Експерт не сумнівається, що застосовувати «Калібри» та інші крилаті ракети для атак на Україну «друга армія світу» почне, коли настануть морози. Враховуючи, що синоптики обіцяють теплу зиму, ЗС РФ з атаками «втискатимуться» у найхолодніші періоди сезону.

Коваленко припускає, що теоретично російські війська можуть за раз випустити по нашій країні більше сотні ракет. При цьому аналітик сумнівається, що ворог здатний одночасно задіяти всі носії, оскільки частина з них небоєздатна.

Нагадаємо, у Повітряних силах пояснили, чому українська ППО не завжди ліквідує балістичні ракети.

Exit mobile version