Місто поступово перетворюється на Мар’їнку – голова МВА розповів про ситуацію в Авдіївці

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив про ситуацію у місті. Чиновник розповів, що путінські окупаційні сили регулярно обстрілюють населений пункт, поступово перетворюючи його на Мар'їнку Донецької області.

Авдіївка

Фото – t.me/itsdonetsk

В ефірі «Суспільного» голова Авдіївської МВА розповів, що «друга армія світу» регулярно обстрілює мирні райони міста, систематично руйнуючи його, інформує «НБН».

За словами начальника адміністрації, війська Російської Федерації поступово перетворюють Авдіївку на зруйновану і спорожнілу Мар’їнку, яка практично припинила своє існування. Загарбники завдають ударів по укриттях, місцях скупчення людей, волонтерських пунктах, лікарнях та джерелах води.

Жителі Авдіївки, які раніше заявляли, що за жодних обставин не покинуть свої будинки, зараз тікають із міста, усвідомивши, що «русский мир» не вартий цього. Барабаш уточнив, що за останній тиждень із Авдіївки виїхали 94 особи, 1461 мешканець все ще залишається там.

Раніше в ISW проаналізували повідомлення російських «військкорів» про бойові дії на території Авдіївки та захоплення коксохімічного заводу в місті.

Exit mobile version