В ОК «Південь» розповіли, куди влучила ракета Х-31П, якою окупанти вдарили по Одещині

У вівторок, 14 листопада, путінські окупаційні сили атакували Одеську область протирадіолокаційною ракетою Х-31П. У Силах оборони Півдня України розповіли, куди влучив снаряд.

Ракета Х-31П ЗС РФ

Фото – stat.mil.ru

Вчора «друга армія світу» атакувала ракетами Кропивницький, Дніпропетровську та Одеську області, по останній війська Російської Федерації за допомогою авіації випустили протирадіолокаційну ракету Х-31П, інформує «НБН».

У прес-службі Сил оборони Півдня України в середу, 15 листопада, повідомили, що, на щастя, керована ракета російських загарбників влучила в поле, тому атака обійшлася без руйнувань та постраждалих.

У повідомленні сказано, що армія Путіна у пошуках нових маршрутів для обстрілу мирних українських міст. Російські окупанти випробовують жителів нашої країни на міцність, стійкість і витримку, тому важливо під час тривог дотримуватись заходів безпеки.

Нагадаємо, речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк розкрила, з чим пов’язаний удар «другої армії світу» ракетою Х-59 по Кропивницькому у вівторок, 14 листопада.

Exit mobile version