У Буданова прокоментували «бавовну» на складі боєприпасів під Волгоградом

У ніч на четвер, 16 листопада, у селищі Котлубань Городищенського району поблизу Волгограда РФ нібито спалахнула трава, з якої вогонь перекинувся на склад із озброєнням «другої армії світу», де почалася детонація боєприпасів. У Головному управлінні розвідки МО України прокоментували інцидент.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

Російські ЗМІ повідомляють, що вночі під Волгоградом спалахнула велика пожежа, після чого почалися вибухи у військовій частині. Як пише Telegram-канал BAZA, жителі Котлубані розповіли, що перед пожежею вони чули звук, який характерний для БПЛА, що пролітає, після чого пролунав вибух.

Росіяни з військової частини евакуювали понад 600 людей, займання вдалося ліквідувати о 05:00, інформує «НБН».

Пропагандисти заявили, що пожежа на об’єкті Міністерства оборони РФ сталася через спалах трави. Користувачі соцмереж не вірять, що це спричинило НП, оскільки нещодавно у селищі пройшов дощ.

Журналісти Hromadske попросили представника ГУР МОУ Андрія Юсова прокоментувати «бавовну» під Волгоградом. Речник військової розвідки констатував, що окупанти залишилися без ще одного військового арсеналу. При цьому він не став підтверджувати чи спростовувати причетність України до «хлопків» на складі боєприпасів.

Як повідомлялося раніше, у двох областях РФ заборонили використання піротехніки, а у тимчасово захопленому Криму заявили про запровадження обмежень на новорічні свята.

Exit mobile version