Ігнат повідомив деталі нічної атаки дронів на Україну: чи змінилася тактика окупантів

У ніч на п'ятницю, 17 листопада, російські окупаційні сили знову атакували нашу країну ударними безпілотниками. Речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат повідомив подробиці удару БПЛА по Україні, висловившись щодо тактики армії Путіна.

Юрій Ігнат

Фото – ukrinform.ua

В ефірі національного телемарафону представник ПС ЗСУ повідомив, що українська протиповітряна оборона цієї ночі знищила 9 дронів-камікадзе та ще 1 не досяг цілі. За словами Ігната, російські окупанти не змінили тактику запуску БПЛА, інформує «НБН».

Речник Повітряних сил уточнив, що загарбники випускали безпілотники з південного напрямку. Часто «Шахеди» летять до Хмельницької області – на території регіону розташовані об’єкти, які цікавлять ЗС РФ.

Полковник розповів, що в одних регіонах дрони-камікадзе зустрічали бойові літаки, мобільні вогневі групи ППО зустрічають ударні БПЛА скрізь, де можуть досягти результату. При цьому основою ліквідації безпілотників залишаються ЗРК.

Ігнат додав, що силам протиповітряної оборони потрібно більше засобів для знищення «Шахедів», які зараз досягають західних областей України, щоб зустрічати дрони на маршрутах.

Раніше речник ПС ЗСУ пояснив, чому українська ППО не завжди збиває балістичні повітряні цілі.

Exit mobile version