Герасимов має три пропозиції для Путіна щодо мобілізації та демобілізації в РФ – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що найближчими днями відбудеться зустріч кремлівського диктатора Володимира Путіна з начальником Генерального штабу ЗС РФ Валерієм Герасимовим, під час якої генерал озвучить три пропозиції щодо мобілізації та демобілізації.

Володимир Путін і Валерій Герасимов

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка», посилаючись на власні джерела, заявляє, що глава Генштабу ЗС РФ на зустрічі з президентом-агресором має намір обговорити три основні питання, інформує «НБН».

Незважаючи на те, що Кремль не хоче до виборів президента проводити мобілізацію, Герасимов має намір запропонувати Путіну у грудні-січні набрати до окупаційних військ 100-120 тисяч росіян.

Генерал вважає, що додаткова жива сила допоможе загарбникам досягти успіхів на фронті. Масштабну мобілізацію з «серйознішими цифрами» заступник Шойгу має намір провести після виборчого процесу.

Крім цього, начальник Генштабу РФ закликатиме главу Кремля замислитися над проведенням демобілізації «визволителів» з фронту в Україні, проте не раніше лютого-березня.

Нагадаємо, аналітики ISW порівняли Герасимова із Залужним, розповівши, у чому заступник Шойгу програє українському генералу.

Exit mobile version