Вранці у Маріуполі та Бердянську було гучно: що відомо про вибухи

Ранок середи, 22 листопада, у Маріуполі та Бердянську Запорізької області був неспокійним. У тимчасово захоплених військами Російської Федерації містах пролунали вибухи.

Російські окупанти в Маріуполі

Фото – apnews.com

Радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив, що вранці у місті було чутно потужні вибухи. За словами чиновника, гучно було у мікрорайоні Східний, інформує «НБН».

Водночас, у Telegram-каналі «Маріуполь зараз» написали, що російські загарбники заявили про роботу протиповітряної оборони, зокрема про ліквідацію ракети.

Ранок з вибуху розпочався й у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області. Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що місцеві жителі чули звук «хлопка», який росіяни пояснили роботою ППО.

Мелітопольський мер уточнив, що в місті було гучно і ввечері 21 листопада, тоді «визволителі» також традиційно відзвітували про роботу протиповітряної оборони.

Раніше Федоров розповів, як партизани «відмінусували» у Мелітополі трьох путінських солдатів за допомогою доставки їжі. Російські пабліки заявили, що на «концерт Кобзона» вирушили ФСБшники.

Exit mobile version