У Буданова пояснили зміст інтригуючого відео ГУР із Кримським мостом

У середу, 22 листопада, Головне управління розвідки МО України опублікувало інтригуючі кадри з Кримським мостом. Представник відомства Андрій Юсов пояснив журналістам сенс відео.

Кримський міст

Фото – rosavtodor.ru

У коментарі виданню NV речник ГУР МОУ нагадав, що Кримський міст є незаконно побудованою конструкцією, яку Російська Федерація використовує у військових цілях.

За словами Юсова, міст росіян у Керченській протоці має бути демонтований, і він не сумнівається, що так і станеться, інформує «НБН».

Представник військової розвідки зазначив, що ГУР ні на що не натякає цим відео, а говорить прямо, що Крим – це Україна. Кадри, зроблені поблизу мосту, сигнал громадянам нашої країни, які чекають на повернення півострова під контроль Києва.

Юсов додав, що захисники вже працюють безпосередньо на території Криму, зокрема, там проводять операції спецпідрозділи ГУР МОУ. Сили оборони на півострові не лише послаблюють військовий потенціал армії Путіна, а й демонструють неможливість контролю росіянами їхньої присутності в регіоні.

Зазначимо, що вчора українська розвідка опублікувала двадцятисекундне інтригуюче відео Керченського мосту. У кадрі з’явилася «зайва» конструкція, напис на аркуші «ГУР Артан» та український прапор.

Раніше розвідник спецпідрозділу «Артан» розкрив головну мету нещодавніх рейдів бійців ГУР на території Криму.

Exit mobile version