Барабаш розповів про особливості третьої хвилі наступу РФ на Авдіївку

Голова міської військової адміністрації Віталій Барабаш заявив, що путінські окупаційні сили змінили тактику під час третьої хвилі наступу на Авдіївку. Чиновник повідомив подробиці про ситуацію на цій ділянці фронту.

Віталій Барабаш

Фото - скріншот із відео

В ефірі національного телемарафону начальник МВА повідомив, що війська держави-терориста розпочали третю з початку жовтня хвилю наступу на Авдіївку та атакують її з усіх напрямків, інформує «НБН».

За словами Барабаша, «друга армія світу» лізе в місто буквально з усіх боків, кидаючи на штурми багато піхоти. При цьому третя хвиля наступу відрізняється від попередніх.

Чиновник уточнив, що спочатку ЗС РФ йшли, як на парад. Під час другої хвилі «визволителі» вже розділили колони та намагалися атакувати щонайменше з трьох напрямків. Наразі росіяни змінили тактику, додавши четвертий напрямок – заходять із села Спартак з боку Донецька. Також ворог лізе у промзону Авдіївки.

Начальник МВА додав, що для завдання ударів по місту армія Путіна застосовує КАБи, проте позиції захисників навколо населеного пункту росіяни обстрілюють касетними снарядами.

Раніше про тактику військ РФ в Авдіївці висловився військовий експерт Олександр Коваленко.

Exit mobile version