Офіцер ЗСУ назвав дві причини активізації наступів військ РФ взимку

Офіцер Збройних сил України Тарас Березовець прогнозує активізацію атак «другої армії світу» із настанням зими. За його словами, російські загарбники так діють другий рік поспіль і на це є дві причини.

Російські окупанти

Фото – wikipedia.org

Березовець пояснив, що активізація атак у період холодів – наступальна концепція путінських окупаційних сил. За його словами, Збройні сили Російської Федерації належать до тих армій, які навчені проводити наступи та тримати оборону взимку.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

Офіцер ЗСУ пояснив це тим, що жителі країни-агресора звикли до холодів, оскільки російський клімат такий, що між зимою та літом особливої різниці немає. Тому загарбники активізуються із суттєвим похолоданням.

Березовець нагадав, що минулого року війська держави-агресора розпочали наступ на Бахмут Донецької області у грудні. Він звернув увагу на те, що армія Путіна активізувала атаки на Авдіївському, Куп’янському та інших напрямках із настанням холодів.

Військовий додав, що активізації наступальних операцій ЗС РФ сприяє і замерзання ґрунту, оскільки бронетехніці легше їздити бездоріжжям, коли земля твердне.

Нагадаємо, голова Авдіївської МВА розповів про особливості третьої хвилі атак росіян на місто.

Exit mobile version