Путін здивував Герасимова абсурдним планом щодо відновлення втрат техніки РФ під Авдіївкою – ЗМІ

Кремлівський диктатор Володимир Путін наказав ЗС РФ захопити Авдіївку Донецької області до 1 грудня. Крім того, президент-агресор розповів, як окупанти зможуть поповнити втрати техніки, здивувавши своїм абсурдним планом главу Генштабу Валерія Герасимова.

Володимир Путін і Валерій Герасимов

Фото – kremlin.ru

Російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка», посилаючись на власні джерела, заявив, що Путін поставив Герасимову умову – прапор країни-агресора має з’явитися в Авдіївці до кінця листопада, а до кінця року – на всіх територіях Донецької та Луганської областей, інформує «НБН».

У розмові з главою Генштабу РФ диктатор зазначив, що втрати окупантів болючі, проте мета їх виправдовує. Глава Кремля розпорядився максимально використовувати ударні БПЛА, не зважаючи на втрати техніки, які «визволителі» нібито зможуть поповнити після захоплення Авдіївки.

Путін повідомив Герасимову, що у підвалах коксохімічного заводу у місті має бути західна техніка, яку передали Силам оборони, за рахунок неї війська РФ поповнять свої втрати. За словами джерел, такий план щиро здивував генерала, який нічого не чув про резерви української техніки в Авдіївці.

Раніше росЗМІ повідомили, що днями відбудеться зустріч Путіна з Герасимовим. Глава Генштабу Росії має намір озвучити три пропозиції щодо мобілізації та демобілізації.

Exit mobile version