Тотальна мобілізація в Росії після виборів: з якими проблемами зіткнеться Путін

Військовий експерт, полковник ЗСУ у запасі, льотчик-інструктор Роман Світан вважає, що президент-агресор Володимир Путін може оголосити тотальну мобілізацію у наступному році після виборів. При цьому кремлівський диктатор зіштовхнеться із серйозними проблемами.

Мобілізація в Росії

Фото – ria.ru

Світан вважає, що лідер росіян може оголосити відкриту мобілізацію у країні буквально на наступний день після голосування. Диктатора не лякатиме удар по іміджу, оскільки до наступних президентських виборів він матиме ще кілька років.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

За словами експерта, загарбники вже відчувають нестачу певної кількості військових. Дефіцит живої сили у ЗС РФ навесні зростатиме. Однак питання полягає в тому, чи доцільно Путіну йти на такий крок. Москва може підготувати 300-350 тисяч громадян до війни до серпня 2024 року, але для них десь треба взяти техніку та боєприпаси.

Полковник зазначає, що з початком нової хвилі набору росіян до армії Путіна Кремлю доведеться максимально використовувати свої потужності, а також сподіватися, що «партнери» – Північна Корея, Іран, КНР та Республіка Білорусь – нададуть йому допомогу.

Нагадаємо, російські ЗМІ розповіли про три пропозиції глави Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова для Путіна щодо проведення мобілізації та демобілізації.

Exit mobile version