Британська розвідка прокоментувала рекордні втрати РФ у листопаді і розкрила їхню причину

Розвідка Великої Британії підтвердила інформацію Генерального штабу України про втрати військ Російської Федерації на фронті. У відомстві пояснили рекордні показники ліквідації «визволителів».

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – zsu.gov.ua

Британська розвідка, посилаючись на дані Генерального штабу ЗСУ, повідомила, що в середньому «друга армія світу» протягом листопада залишається без 931 особи на добу, повідомляє «НБН» із посиланням на сторінку Міністерства оборони Сполученого Королівства в соцмережі Х.

У зведенні зазначається, що раніше смертоносним місяцем для військ країни-агресора був березень цього року. Тоді путінські окупаційні сили за добу втрачали в середньому 776 осіб, зокрема через активний наступ на Бахмут Донецької області.

Розвідка Великобританії вважає дані Генерального штабу України про численні втрати російських загарбників правдоподібними, багато в чому активна ліквідація «визволителів» на фронті пов’язана з численними штурмами Авдіївки Донецької області з початку жовтня.

Раніше ЗМІ розповіли про абсурдний план кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо відновлення втрат техніки ЗС РФ, який дуже здивував главу Генштабу окупантів Валерія Герасимова.

Exit mobile version