Пропагандист Сладков визнав, що окупанти своїм «визволенням» руйнують Донбас

Російські пропагандисти почали визнавати, що путінські окупаційні сили руйнують українські міста. Зокрема так званий військовий кореспондент Олександр Сладков констатував, що війська РФ знищують Донбас своїм «визволенням».

Олександр Сладков

Фото – twitter.com/DonbassSegodnya

У прямому ефірі «військкор», аналізуючи ситуацію на Бахмутському напрямку, поскаржився, що внаслідок «визволення» Соледара Донецької області військами країни-агресора в місті залишився лише один житель. До 24 лютого 2022 року населення налічувало понад 10 000 осіб.

Відповідний фрагмент ефіру опублікував Telegram-канал «Сеятель ветра», інформує «НБН». Псевдожурналіст заявив, що рік тому під час штурмів Соледара бойовиками ПВК «Вагнер» він ще бачив у місті цивільних.

Російський пропагандист визнав, що так звана «спеціальна військова операція», яку розпочала країна-агресор нібито заради «допомоги Донбасу», повністю знищує території Донецької та Луганської областей, перетворюючи їх на безлюдну пустку.

Нагадаємо, раніше рупор путінського режиму Маргарита Симоньян в ефірі пропагандистського шоу почала шукати виправдання так званій «СВО». Псевдожурналістка подякувала Путіну за вторгнення в Україну, яке нібито врятувало економіку РФ від руйнування.

Exit mobile version