Ми надто поспішаємо, наших вбивають десятками – окупанти визнали, що не виконають наказ Путіна щодо Авдіївки

Кремлівський диктатор Володимир Путін наказав військовому керівництву РФ здійснити захоплення Авдіївки Донецької області до 1 грудня. У окупантів залишилося лише кілька днів на виконання завдання, яке вони, за їхніми словами, виконати не зможуть.

Авдіївка

Фото – instagram.com/libkos

Російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка», посилаючись на слова окупанта, який воює на Авдіївському напрямку, повідомив, що «друга армія світу» до кінця листопада не зможе захопити місто, інформує «НБН».

Інший «визволитель» поскаржився на те, що командування армії Путіна поспішає виконати наказ диктатора, через що штурми Авдіївки супроводжуються великою кількістю «двохсотих» та «трьохсотих» загарбників. Він зазначив, що Сили оборони завезли нові касетні боєприпаси, якими ефективно «накривають» ворога.

«Вбивають наших бійців десятками», – повідомив офіцер ЗС РФ, додавши, що просить військове керівництво поберегти людей.

Водночас, джерела в Генеральному штабі армії Росії заявили, що путінські окупаційні сили нібито точно встановлять контроль над містом і «не бачать сенсу» говорить про точні дати виконання наказу президента.

Один із генералів заперечує критичні втрати окупантів під Авдіївкою та поспіх із її захопленням, заявивши, що у командування «є статистика». Також він відмовився говорити, чи звільнятиме глава Кремля когось із воєначальників, якщо 1 грудня в Авдіївці не встановлять прапор держави-терориста.

Раніше офіцер ЗСУ відповів, чи змогли росіяни захопити промзону Авдіївки.

Exit mobile version