Ранкова атака на Запоріжжя: в ОВА розповіли, якою ракетою окупанти могли завдати удару по місту

У вівторок вранці, 28 листопада, путінські окупаційні сили атакували Запоріжжя. Начальник обласної військової адміністрації Юрій Малашко повідомив про наслідки ворожого обстрілу, розповівши, якою ракетою російські війська завдали удару по місту.

Запоріжжя

Фото – wikipedia.org

У своєму Telegram-каналі чиновник повідомив, що під час повітряної тривоги о 08:51 у Запоріжжі пролунав вибух. За словами голови ОВА, війська Російської Федерації атакували ракетою підприємство в одному з районів міста, інформує «НБН».

Малашко повідомив, що наразі встановлюється тип ракети, яким армія Путіна обстріляла Запоріжжя. За попередньою інформацією російські загарбники завдали удару балістичною ракетою «Іскандер». Чиновник зазначив, що відомо про одного пораненого внаслідок ворожої атаки.

Також відомо, що через вибухову хвилю отримали пошкодження магазин, який розташований поруч із місцем удару, вікна у трьох багатоповерхівках та трьох освітніх закладах.

Зазначимо, що неспокійний ранок був і у тимчасово захопленому Токмаку Запорізької області. Місцеві жителі повідомили про серію потужних вибухів. Пізніше мелітопольські партизани заявили, що в результаті «бавовни» є поранені та загиблі російські окупанти.

Exit mobile version