Вибори «циганського барона» на Закарпатті: під час масової бійки сталося вбивство (ВІДЕО)

Вчора, двадцять сьомого листопада, на території Закарпатської області у Берегівському районі сталася масова бійка. За інформацією одного з місцевих ЗМІ, у селі Підвиноградів 34-річний місцевий житель убив 40-річного односельця. Інцидент був пов'язаний із виборами нового «барона» у «циганському таборі».

Вбивство на Закарпатті

Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», поліція Закарпатської області, а також видання «Закарпаття онлайн» поінформували, що приблизно о 15 годині, 27 листопада, до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів.

Прибувши на місце події, правоохоронці припинили порушення громадського порядку, не допустивши, щоб конфлікт розвивався. Однак у цей же час з’ясувалося, що внаслідок пригоди було смертельно травмовано одного з його учасників.

Провівши першочергові слідчі та розшукові дії було затримано зловмисника, причетного до завдання тілесних ушкоджень загиблого чоловіка 40 років. Серед головних підозрюваних виявився 34-річний місцевий мешканець, який, за попередньою інформацією, завдав чоловікові одного удару металевим предметом по голові. Ця травма спричинила загибель потерпілого.

У свою чергу, видання пише, що трагічний інцидент, якому передувала масова бійка, в селі Підвиноградів, сталася у зв’язку з виборами нового «барона» у місцевому «циганському таборі». У цей же час видання опублікувало й саме відео бійки, проте перебіг подій щодо нього встановити практично неможливо.

У поліції додали, що підозрюваного у вбивстві було затримано у порядку статті КПК України. Далі його помістили в ІТТ (ізолятор тимчасового тримання). Співробітниками слідчих органів дана подія була кваліфікована за ч. 2 статті 121 КК України – «навмисне тяжке тілесне ушкодження». Однак не виключено, що у справі з’явиться додаткова інша кваліфікація.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що внаслідок негоди в Україні загинули щонайменше п’ятеро людей.

Exit mobile version