Офіцер 59-й ОМПБР розповів про особливості нової хвилі штурмів Авдіївки окупантами

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади Андрій Серган повідомив про ситуацію на Авдіївському напрямку. Військовий розповів, чим відрізняється третя хвиля штурмів міста «другою армією світу» від попередніх.

Авдіївка

Фото – facebook.com/JointForcesCommandAFU

В ефірі національного телемарафону Серган розповів про особливості третьої хвилі наступу путінських окупаційних сил на Авдіївку Донецької області, інформує «НБН».

За словами офіцера 59-ї ОМПБР, зараз змінилися погодні умови – почалося похолодання. Командування російських військ почало кидати більше живої сили на штурми та використовувати менше техніки.

Військовослужбовець пояснив, що українські бійці в районі міста успішно застосовують FPV-дрони, тож техніка як така вже трохи втратила свій сенс. Серган зазначив, що захисники 59-ї бригади за цей рік просунулися вперед і зараз тримають рубежі.

Офіцер додав, що військове керівництво РФ кидає у наступ на Авдіївку «все під ряд», деякі бригади у «другої армії світу» закінчуються і росіяни надсилають нові. За його словами, успішно працює ворожа група ОШБ «Сомалі». При цьому Серган додав, що йому не хочеться розбиратися у «сортах лайна» і головне, щоб Сили оборони максимально знищували загарбників.

Раніше російські окупанти поскаржилися на значні втрати армії Путіна в районі Авдіївки. «Визволителі» визнали, що вони не можуть виконати наказ Путіна.

Exit mobile version