РосЗМІ повідомляють про ліквідацію в Україні генерал-майора, який втік 2022-го року з Ізюма: оприлюднено ім’я та фото

У російських засобах масової інформації почала активно розповсюджуватись новина про загибель на території України генерала армії Росії.

Генерал-майор

Фото - UNN

Як інформує «НБН», полковник ЗСУ Анатолій Штефан («Штірліц») із посиланням на інформацію локальних російських каналів у Telegram пише, що росіяни повідомляють про те, що в Україні на міні вибухнув заступник командира 14 АК Росії, генерал-майор Володимир Завадський.

При цьому в повідомленні наголошується, що путінський вояк нібито самоліквідувався. За інформацією російських пропагандистів та окупантів, це сталося 28 листопада, приблизно о 14:30. За їхніми даними, Завадський нібито підірвався на міні.

І якщо спочатку Штефан говорив про те, що ця інформація вимагає підтвердження, то в результаті зі своїх джерел він остаточно підтвердив, що «демобілізація» російського генерала Завадського таки відбулася успішно.

При цьому пропаганда РФ вже видала «офіційну» версію загибелі Завадського в Україні, яка повністю збігається із оприлюдненим «Штірліцем» повідомленням.

Нагадаємо, раніше росЗМІ розкрили інформацію про те, скільки окупантів загинули у Криму внаслідок атаки БПЛА.

Exit mobile version