У ЗСУ розповіли про зміну тактики ударів окупантів по Авдіївці

Речник Об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун повідомив про ситуацію на Авдіївському напрямку. Він розказав, що ЗС РФ зменшили використання авіації та змінили тактику завдання ударів по місту.

Авдіївка

Фото – twitter.com/den_kazansky

В ефірі програми «Свобода.Ранок» прессекретар Сил оборони Таврійського напрямку розповів, що з 10 жовтня захисники «відмінусували» 8 штурмовиків Су-25 армії Путіна, інформує «НБН».

Втрати техніки змусили загарбників відвести авіацію за межі досяжності української ППО, зменшити застосування бойових літаків та гелікоптерів Ка-52 і Мі-24. Окупанти змінили тактику і тепер для обстрілу прифронтової території використовують КАБи.

За словами Штупуна, водночас путінські окупаційні сили активізували наземні атаки піхотою. Бронетехніку росіяни застосовують для штурмів не скрізь, роблячи ставку на велику кількість людського ресурсу.

Нагадаємо, офіцер 59-й ОМПБР прокоментував штурми ЗС РФ у районі Авдіївки. Військовий розповів про особливості нової хвилі наступу «другої армії світу» на місто.

Exit mobile version