Росіяни розстріляли бійців ЗСУ, які здавались в полон через відсутність БК (ВІДЕО18+)

Як тільки обидва українські військові вийшли з бліндажу з піднятими руками, без зброї і навіть бронежилетів, щоб здатися в полон через відсутність БК, військові армії РФ відразу ж відкрили вогонь на поразку.

Бойові дії

Фото - screenshot с видео

Як інформує «НБН», зараз у ЗСУ перевіряють відео розстрілу російськими окупантами українських військовослужбовців, які здавалися в полон, ймовірно, біля Степового. Про це інформують ТГ-канал DeepState, представник ОСУВ «Таврія» Олександр Штупун у коментарі «Українській правді».

ТГ-канал оприлюднив відео, на якому видно, як ціла група військових розстрілює двох інших військовослужбовців, які виходять із бліндажу з піднятими руками та один із яких тримає руки за головою.

За даними DeepState, це сталося поблизу Степового, коли ворожі сили зайшли на позиції 45-го окремого стрілецького батальйону.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

Ворог зайшов на позиції 45-го ОСБ. Під час зачистки кацапи натрапили на бліндаж, у якому сиділи наші хлопці. Вони були змушені здаватися через нестачу БК. Одразу як вийшов другий боєць, просто розстріляли обох.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що танкісти ЗСУ розстріляли позиції окупантів та успішно залишили поле бою.

Exit mobile version