Начальник Авдіївської МВА пояснив, чому РФ не використовує техніку під час нової хвилі штурмів міста

Начальник міської адміністрації Віталій Барабаш повідомив про ситуацію у районі Авдіївки Донецької області. Чиновник пояснив, чому під час нової хвилі штурмів населеного пункту «друга армія світу» не застосовує техніку.

Віталій Барабаш

Фото – facebook.com/holodv

В ефірі національного телемарафону голова Авдіївської МВА повідомив, що вчора і сьогодні путінські окупаційні сили активізували завдання артилерійських ударів по місту, а також мінометні обстріли, інформує «НБН».

За словами чиновника, у неділю і сьогодні російські загарбники почали частіше штурмувати Авдіївку, порівняно з позаминулою добою. Крім того, в третю хвилю окупанти почали інтенсивно наступати з Ясинуватої на промзону міста, а також через Спартак із Донецька.

Барабаш пояснив, що мета ЗС РФ на цій ділянці фронту – розтягнути увагу ЗСУ по всій лінії оборони, щоб захисники відволікалися від пріоритетних для них напрямків.

Начальник МВА додав, що при цьому росіяни не поспішають пускати в хід техніку, як це було в перші дві хвилі наступів на Авдіївку, очікуючи на більш сприятливі погодні умови.

Раніше у ЗСУ повідомили про ситуацію в районі Бахмута, розповівши про «елітне» підкріплення для загарбників у цій зоні фронту.

Exit mobile version