Бійці ракетних військ ЗСУ влучним ударом з HIMARS знищили гвинтокрил росіян поблизу Лимана: оприлюднено відео

Буквально стало відомо про знищення українськими силами російського бомбардувальника Су-24, а сьогодні вже з'явилася інформація і навіть відео ліквідації гелікоптера ВКС РФ на території нашої країни.

Гелікоптер РФ

Фото - screenshot с видео

Як інформує «НБН» з посиланням на повідомлення Генштаб ЗСУ та СтратКом ЗСУ, сьогодні, шостого грудня, підрозділи ракетних військ Збройних сил України завдали удару по одному гелікоптеру, одному ЗРК, трьом районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, одному складу боєприпасів та двом артилерійським засобам росіян. Також в мережі було опубліковане відео влучання по ворожому гвинтокрилу.

Дані СтратКому говорять про те, що пілоти безпілотників Сил оборони відкоригували роботу HIMARS ЗСУ з вертольоту росіян поблизу Лимана. За твердженням джерел ресурсу, гелікоптер було «функціонально знищено».

Крім того, Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що протягом останніх двадцяти чотирьох годин авіація сил оборони завдала одинадцяти ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, три по ЗРК ворога, а також один удар по пункту управління.

Нагадаємо, раніше ми писали та публікували відео про вечірню роботу ППО України щодо ворожих «Шахедів».

Exit mobile version