Командування ПС ЗСУ оприлюднило відео вечірнього бою з «Шахедами»: ППО України знищує ворожі цілі

Бійці Збройних сил України продовжують активно протистояти російським загарбникам як на землі, так і на небі. Зокрема, у Мережі з'явилося відео, як наші воїни знищують ворожі цілі у нічному небі нашої країни.

ППО України

Фото - censor.net

Як повідомляє «НБН», кадри ефективної роботи ППО на півдні України по дронах, які запустили російські війська ввечері 5 грудня, оприлюднив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у своєму ТГ-каналі, а також голова прес-служби Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат на своїй сторінці у Facebook.

У своєму повідомленні в ТГ-каналі Олещук зазначив, що п’ятого грудня повітряне командування «Південь» було в ударі, адже вони знищували цього дня і ворожу авіацію, і дрони-камікадзе.

Так, за словами Олещука, на оприлюдненому відео показано знищення ударних безпілотників на кшталт «Шахеду» на півдні Української держави.

Як відомо, вчора ввечері загарбники РФ запустили Україною чергову партію БПЛА-камікадзе типу «Шахед», внаслідок чого в багатьох регіонах було оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що українські захисники знищили російський бомбардувальник Су-24.

Exit mobile version