У центрі Луганська підривом авто ліквідували «депутата республіки» Попова: у Мережі показали кадри

У середу, 6 грудня, у центрі Луганська підірвали автомобіль. Внаслідок «бавовни» було ліквідовано «депутата Народної Ради ЛНР» Олега Попова. У Мережі показали кадри інциденту.

"Депутат ЛНР" Олег Попов

Фото – ria.ru

Луганські Telegram-канали та російські «військові кореспонденти» розповсюджують відео палаючого автомобіля в центрі міста поблизу стадіону «Авангард». За словами очевидців, перед займанням машини вони чули звук вибуху, інформує «НБН».

«Військкор» Юрій Котенок заявив, що в автомобілі знаходився «депутат» окупаційної «Народної Ради ЛНР» Олег Попов. Він зазначив, що ставленик росіян у результаті «теракту» отримав поранення. Пізніше пропагандист повідомив, що колаборант через травми вирушив на «концерт Кобзона».

Водночас російська агенція «ТАСС», посилаючись на слова голови руху «Ми разом із Росією» Володимира Рогова, підтвердила, що Попов знаходився в авто та був поранений. Псевдожурналісти агентства «РИА Новости» заявили про смерть «депутата».

Нагадаємо, вранці «хлопок» стався у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області. Про інцидент повідомив мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Exit mobile version