Був убитий двома пострілами: росЗМІ повідомили нові подробиці ліквідації Киви

У середу, 6 грудня, у Підмосков'ї знайшли мертвим скандального політика, який перейшов на бік країни-агресора після початку повномасштабної війни, Іллю Киву. У Росії повідомили нові подробиці ліквідації колаборанта.

Ілля Кива

Фото – ria.ru

Тіло одіозного екс-нардепа знайшли у котеджному селищі під Одінцово Московської області. Російський Telegram-канал Mash повідомляє, що 2,5 місяці тому зрадник України переїхав до готелю Velich Country Club, де оселився зі своєю співмешканкою, інформує «НБН».

Паблік пише, що за скандальним політиком стежили щонайменше три останні тижні, кілер зміг добре вивчити його звички. Щодня колаборант увечері гуляв у парку і вчора пішов тим же маршрутом, проте не повернувся: його ліквідували двома пострілами в груди і голову – одним поранили, а другим добили.

Закоченіле тіло Киви, яке пролежало на морозі щонайменше годину з моменту вбивства, знайшла місцева жителька.

Повідомляється, що зараз допитують співмешканку політика, імовірно, вона могла навести кілера на слід, проте поки що немає підтвердження цій версії. Також російські слідчі намагаються дізнатися у жінки, чи не помічала вона «підозрілих людей» в оточенні колишнього депутата ВРУ.

Зазначимо, що російські ЗМІ відповідальність за вбивство Киви покладають на СБУ.

Exit mobile version