У Буданова розповіли, для яких систем у окупантів є «необмежена кількість» ракет

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зробив прогноз щодо ракетних атак військ Російської Федерації на нашу країну взимку і розповів, для яких систем у ворога є «необмежена кількість» снарядів.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

В ефірі національного телемарафону речник ГУР МОУ попередив українців про те, що найскладніша частина зими ще попереду, оскільки поки що «друга армія світу» не атакує масовано ракетами нашу країну, інформує «НБН».

Представник військової розвідки заявив, що путінські окупаційні сили змогли відновити необхідний запас ракет, підкресливши, що для систем С-300 у загарбників є «необмежена кількість» боєприпасів.

Також в арсеналі військ держави-терориста є значна кількість старого радянського озброєння. Тому зимові удари ЗС РФ по нашій країні стануть серйозним викликом для ЗСУ та проукраїнської коаліції.

Юсов зазначив, що загроза атак на енергосистему та цивільну інфраструктуру зберігається. Крім того, росіяни активно вдаються до комбінованих атак, запускаючи по Україні БПЛА та ракети.

Раніше речник ГУР МОУ пояснив реакцію російських пропагандистів на ліквідацію зрадника України Іллі Киви і дав пораду колаборантам.

Exit mobile version