У Буданова висловилися про реакцію пропаганди РФ на ліквідацію Киви та дали пораду зрадникам України

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов прокоментував реакцію російських пропагандистів на ліквідацію скандального екс-нардепа Іллі Киви, котрий після початку повномасштабного вторгнення став на бік окупантів. Також він дав цінну пораду колаборантам.

Ілля Кива

Фото – unian.net

В ефірі національного телемарафону представник військової розвідки підтвердив факт ліквідації зрадника України, звернувшись до інших колаборантів. Юсов порадив помічникам окупантів, військовим злочинцям обрати найбезпечніший шлях – здатися українському правосуддю, інформує «НБН».

Речник ГУР МОУ запевнив, що у такому разі зрадники можуть розраховувати на дотримання їхніх прав, безпеку та регулярне харчування, додавши, що перебування на території держави-терориста є для них небезпечним. Юсов нагадав, що злочинці не зможуть уникнути справедливого покарання.

Також представник військової розвідки пояснив, чому мало кадрів із місця ліквідації скандального екс-нардепа. За його словами, цей інцидент для рупорів путінського режиму є досить болючим. Одіозний колаборант довгий час був обличчям пропаганди РФ, тому російські псевдожурналісти надто популяризують цю ситуацію.

Зазначимо, що у Мережі з’явилися нові подробиці ліквідації Киви.

Exit mobile version