У ГУР МОУ повідомили про завершення спецоперації з евакуації українців із Сектора Газа: скільки наших співгромадян вдалося врятувати

Сьогодні стало відомо про завершення співробітниками Головного управління розвідки Міністерства оборони України спецоперації з порятунку українців із території Сектору Газа, де наразі тривають запеклі бойові дії.

Армія Ізраіля

ФОТО - strana.ua

Як інформує «НБН», у ГУР МОУ у ТГ-каналі поспішили повідомити, що спецоперація з порятунку наших співгромадян була успішно завершена. В результаті з небезпечної зони вдалося вивезти понад три сотні наших співгромадян.

Згідно з інформацією, озвученою українськими розвідниками, виконана Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України та зовнішньополітичного відомства Української держави за дорученням українського лідера евакуаційну місію було проведено у кілька етапів.

Повідомляється, що загалом із Сектору Газа вдалося вивезти 315 осіб, з яких 304 українці, 2 палестинці, дев’ять громадян Молдови.

Також наголошується, що серед евакуйованих із Сектору Газа двоє людей з пораненнями, онкохвора, вагітна жінка, а також двоє громадян, які координували українських військовослужбовців розвідників безпосередньо у зоні конфлікту.

Нагадаємо, раніше Шольц пояснив, чому він проти негайного припинення вогню у Секторі Газа.

Exit mobile version