Ліквідація Киви: у СБУ показали ексклюзивні кадри з місця вбивства зрадника України

У Службі безпеки України оприлюднили унікальні фотографії та відео з місця ліквідації колишнього депутата Верховної Ради, колаборанта Іллі Киви у Московській області, розкривши подробиці спецоперації з усунення соратника російських окупантів.

Ілля Кива

Фото – tass.ru

Джерела видання «РБК-Україна» в СБУ показали ексклюзивні кадри з місця вбивства колишнього депутата Іллі Киви. Співрозмовники журналістів розповіли, що спецслужба тривалий час готувалась до цієї унікальної операції на території РФ, інформує «НБН».

Зокрема, було показано пункт сростереження, де скандального політика спіткало заслужене покарання. Саме неподалік цього місця колаборант часто записував звернення, спрямовані проти нашої країни на підтримку російської агресії.

Зазначимо, що раніше голова СБУ Василь Малюк, коментуючи ліквідацію колишнього народного обранця на території Росії, заявляв, що усунення Киви – сигнал колаборантам про те, що їхня єдина перспектива – смерть.

Також щодо усунення помічника окупантів висловлювалися у Буданова. Речник ГУР МОУ Андрій Юсов дав важливу пораду зрадникам України.

Exit mobile version