Сирський повідомив про активізацію окупантів під Куп’янськом, розкривши мету ворога

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що російські окупаційні сили активізувалися на Куп'янському напрямку. Зокрема, «визволителі» стягують резерви під Синьківку Харківської області. Воєначальник розповів про наміри загарбників.

Олександр Сирський

Фото – facebook.com/UkrainianLandForces

У своєму Telegram-каналі воєначальник розповів, що «друга армія світу» продовжує йти у наступ у районі Куп’янська на Харківщині. Зокрема, командування ЗС РФ перекидає під село Синьківка резервні штурмові підрозділи, інформує «НБН».

За словами генерала, «визволителі» намагаються створити умови для блокування Куп’янська, тому мають намір взяти під контроль Синьківку. На захоплення села військове керівництво країни-агресора кинуло штурмові роти. Оскільки війська зазнають значних втрат у боях за населений пункт, росіяни стягують на цю ділянку фронту додаткову живу силу.

Раніше військовий експерт прокоментував активізацію путінських військ під Авдіївкою Донецької області, пояснивши новий дедлайн захоплення міста для армії окупантів.

Exit mobile version