Розвідка Великобританії пояснила, чому окупанти запускають «Шахеди» із п’яти різних пунктів

Путінські окупаційні сили почали запускати по нашій країні дрони-камікадзе «Шахед» із п'яти різних пунктів. Розвідка Великобританії пояснила тактику «другої армії світу».

Окупант запускає БПЛА

Фото – ria.ru

Британська розвідка повідомляє, що російські загарбники сьогодні мають п’ять пунктів запуску безпілотників: мис Чауда, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ Краснодарського краю, Курська область і Балаклавський район Криму. З останнього у вівторок, 11 грудня, ЗС РФ випустили по Україні не менше 15 дронів.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на сторінку оборонного відомства Сполученого Королівства в соцмережі Х.

У звіті розвідки наголошується, що 5 грудня Міністерство оборони країни-агресора похвалилося відбиттям атаки нібито 41 українського безпілотника, які запустили по військовій інфраструктурі на території окупованого Кримського півострова. Зокрема, під ударом БПЛА опинився мис Чауда, звідки з вересня росіяни запускали дрони.

У розвідці Великобританії вважають, що загарбники вирішили «розсіяти» пускові майданчики «Шахедів» через українські атаки на їхні військові об’єкти.

Раніше британська розвідка повідомила, що ЗС РФ продовжують йти в бій уночі, незважаючи на дефіцит досвіду та необхідного обладнання.

Exit mobile version