Ігнат відповів, чи змінився підхід окупантів до атак на Україну

Представник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат, коментуючи атаку путінських окупаційних сил балістичними ракетами на Україну 14 грудня, розповів, чи змінився підхід ворога до завдання ударів по нашій країні.

Юрій Ігнат

Фото – armyinform.com.ua

В ефірі «Радіо Свобода» речник командування ПС ЗСУ нагадав, що аеробалістичні ракети мають дуже велику швидкість, тому від оголошення тривоги до прильоту на Хмельниччині пройшло близько 10 хвилин. Також ЗС РФ імітували повітряні цілі за допомогою радіоелектронної боротьби, повідомляє «НБН».

За словами Ігната, росіяни хочуть ввести в оману та розосередити увагу наших військових, щоб отримати перевагу. Журналіст поцікавився, чи стали атаки армії Путіна більш агресивними, на що полковник відповів, що за 1-1,5 роки фактично нічого не змінилося.

Представник Повітряних сил зазначив, що окупанти мають більше можливостей для обстрілів завдяки дронам-камікадзе, проте масовані удари ракетами вони собі дозволити не можуть.

Ігнат уточнив, що якби у загарбників був запас крилатих ракет, як торік, вони почали атакувати Україну ними вже з початку осені.

Раніше Ігнат висловився про актуальність американських винищувачів F-16 для нашої країни.

Exit mobile version