Вибухи в Джанкої, Севастополі і не тільки: окупанти повідомили про «гучний» вечір у Криму

На території незаконно анексованого Російською Федерацією Кримського півострова ввечері, 15 грудня, було дуже голосно. Йдеться про те, як про це поінформувала російська сторона, що АРК зазнала масованої атаки БПЛА.

БПЛА атакували Крим

Фото - liga.net

Як інформує «НБН», про атаку на Крим йдеться у ТГ-каналі Міноборони Росії, а також паблики «Кримський вітер» та «Крим.Реалії».

Так, у тимчасово окупованому Криму поінформували місцеву «владу» про вибухи. Зокрема це зробив так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развлекаев. У свою чергу оборонне відомство Російської Федерації написало про масштабну атаку безпілотниками.

Згідно з інформацією, оприлюдненою кореспондентом «Крим.Реалії», у центральній частині міста Севастополь можна було почути кілька пусків реактивних бомбометів. А після цього й зовсім пролунав дуже гучний вибух із району входу до головної бухти Севастополя.

Як відомо, так званий «губернатор» Розважаєв написав, що сто ППО РФ нібито ліквідувала один БПЛА. Також він додав, що пошкоджень інфраструктури зафіксовано не було.

У свою чергу «Кримський вітер» повідомляє про те, що в Жеанкої сталися одразу два вибухи. В результаті там було перекрито рух через КПП «Джанка».

Трохи згодом у «Крим.Реалії» з’явилася інформація з посиланням на місцеве населення, що в районі між Міжводним та Чорноморським працює ППО РФ. Крім того, протиповітряна оборона також працювала у районі Генічеська.

О 21:45 по Москві Міністерство оборони Росії поінформувало, що ППО РФ протягом двох годин знищило двадцять шість БПЛА, випущених Україною.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що СБУ завдала ударів безпілотниками по військових об’єктах Росії у Криму.

Exit mobile version