Ігнат розповів, якої зброї дуже потребують захисники «на нулі»

Речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат розповів, що російські окупанти все частіше на фронті застосовують для атак на Сили оборони FPV-дрони. З цієї причини захисникам дуже потрібні антидронові рушниці та засоби радіоелектронної боротьби.

Юрій Ігнат

Фото – suspilne.media

В ефірі національного телемарафону Ігнат розповів, що у ПС ЗСУ є зведена стрілецька бригада, яка зараз із бригадами Сухопутних військ та морської піхоти працює «на нулі», інформує «НБН».

За словами полковника, бійцям Повітряних сил та іншим військовим дуже гаряче в тих зонах фронту, де вони зараз працюють. Він пояснив, що на передовій «друга армія світу» все частіше використовує для атак на українські позиції FPV-дрони. Окупанти оснащують такі БПЛА різним обладнанням, наприклад, тепловізійним.

Речник ПС ЗСУ пояснив, що для боротьби з такими безпілотниками захисники потребують засобів радіоелектронної боротьби та антидронових рушниць. З цієї причини, як зазначив Ігнат, важливо підтримувати всі Сили оборони, щоб вони на першій лінії могли відбивати всі атаки росіян.

Раніше речник Повітряних сил розповів, чи допоможуть винищувачі F-16 у знищенні балістичних ракет.

Exit mobile version