Люди сидять по 7 діб без світла: блогер розповів про комунальний колапс на окупованій території Донбасу

На тимчасово захопленій росіянами території Донбасу зараз можна спостерігати комунальний колапс. У деяких місцях місцеві жителі змушені по 7 діб залишатися без електрики.

Мешканці Донбасу

Фото - screenshot

Як інформує «НБН», про таку плачевну ситуацію, до якої привів «російський світ» на Донбасі, розповів відомий український блогер та журналіст Денис Казанський.

Зокрема, блогер у своїй публікації у ТГ-каналі навів повідомлення, оприлюднене в одній із пропагандистських, проросійських груп у Телеграм, де місцеві жителі Харцизька благають про допомогу, оскільки сидять уже 7 добу без світла. Також люди просять вплинути на керівництво їхнього міста, яке там було поставлене Кремлем.

Коментуючи цю посаду, Казанський пише, що раніше в одному зі своїх відео він уже згадував про те, що місцеві жителі окупованих територій на власному досвіді осягають важливість демократії, яка була у них за часів української влади. За «жахливих бандерівських фашистів» люди мають право обирати місцеву владу, а отже, впливати на неї та вимагати від неї виконувати власні функції.

А от за «російського світу» місцевого населення окупованого Росією Донбасу тільки те й залишається, що в порожнечу кричати, вимагаючи, щоб хтось якось вплинув. Адже живучи в «російському світі», народ залишається без своїх прав, у них відбирають право вибирати собі владу і тримають їх за холопів. “Російський світ” поставив у містах Донбасу гауляйтерів, яких ніхто не вибирав. Тому їм начхати на населення. Хоч воно сидітиме і 20 діб без світла.

Нагадаємо, раніше Казанський висловився щодо масової загибелі військових РФ на полігоні під Ростовом.

Exit mobile version