Окупанти наступають на трьох напрямках: Сирський розповів про цілі армії Путіна

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський розповів, де продовжує наступати «друга армія світу», а також розкрив цілі російських загарбників на кожній із ділянок фронту.

Олександр Сирський

Фото – facebook.com/MinistryofDefence.UA

У вівторок, 19 грудня, воєначальник у своєму Telegram-каналі повідомив, що армія Путіна веде наступальні операції на Бахмутському, Лиманському та Куп’янському напрямках, інформує «НБН».

Як зазначив генерал, росіяни, як і раніше, концентрують свої основні зусилля і кидають найбільш боєздатні підрозділи під Бахмут. Мета ЗС РФ – наступ на Часів Яр, після вийти на Костянтинівку, Дружківку, Слов’янськ, Краматорськ. За планом «визволителів» таким чином вони мають вийти на кордони Донецької області.

За його словами, в районі Лимана путінські війська постійно атакують позиції Сил оборони біля Макіївки та села Терни, бої не припиняються і на Сіверському напрямку.

Також на Харківщині ворог регулярно проводить штурми у районі села Синьківка. Після захоплення населеного пункту росіяни хочуть використати його як плацдарм для наступу на Куп’янськ.

Воєначальник зазначив, що щодня «друга армія світу» зазнає великих втрат у живій силі та техніці, проте все одно продовжує вести наступальні операції.

Нагадаємо, стало відомо, чому захисники змушені згортати проведення деяких військових операцій.

Exit mobile version