У ГУР повідомили, яке захворювання підриває боєздатність військ РФ на Куп’янському напрямку

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомляють, що на Куп'янському напрямку у лавах «визволителів» вирує «мишача лихоманка». Захворювання активно поширюється серед загарбників, знижуючи їхню боєздатність.

Російські окупанти

Фото – delfi.lt

Пресслужба ГУР МОУ повідомила, що в районі Куп’янська «визволителі» масово страждають через «мишачу лихоманку». Захворювання носить вірусний характер, передаючись до людини від гризунів через прямий контакт із збудником, вдихання пилу мишачих екскрементів або його потрапляння в продукти харчування, інформує «НБН».

У розвідці пояснили, що на першому етапі перебігу «мишачої лихоманки» вона нагадує звичайний грип. Однак, крім головного болю, підвищення температури тіла до 40 градусів, зниження тиску путінські солдати страждають від інших симптомів – крововиливу в очах, висипу, нудоти, блювання. Також захворювання вражає нирки, у зв’язку з чим загарбники скаржаться на біль у попереку та проблеми із сечовипусканням.

Незважаючи на спалах «мишачої лихоманки» серед окупантів, командування ЗС РФ ігнорує критичну ситуацію. Військове керівництво росіян вважає, що бійці просто намагаються «відкосити» від участі у бойових діях.

Раніше у Буданова пояснили, що мета активного наступу армії Росії на фронті полягає не лише у захопленні нових територій.

Exit mobile version