Війна розділяє сім’ї – Зеленська розповіла, як діти президента реагують на розлуку із батьком

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як часто вона зустрічається з чоловіком і як їхні діти реагують на розлуку з батьком. Дружина гаранта зазначила, що глава держави після початку повномасштабного вторгнення РФ буквально живе на роботі.

Володимир і Олена Зеленські з дітьми

Фото – instagram.com/vogue_ukraine

В інтерв’ю німецькому каналу ZDF перша леді України розповіла, що війна розділяє сім’ї, тому вона та діти з 24 лютого 2024 року живуть окремо, інформує «НБН».

За словами дружини глави держави, Зеленський весь час перебуває на роботі, проте вона та їхні діти 19-річна Олександра та 10-річний Кирило іноді можуть бачитися з ним.

Перша леді зізналася, що дітям не вистачає батька, проте вони знають, за що він бореться, за що борються українці, тому з розумінням ставляться до ситуації. Проте все одно сім’ї хочеться більше спільного проведення часу.

Зеленська пояснила, що всі мріють про швидке завершення війни для возз’єднання із рідними. Дружина президента додала, що особливо українці переживають це напередодні свят, коли близькі люди, за традицією, не можуть зібратися за одним столом.

Раніше перша леді розповіла про плани сім’ї українського лідера на Різдво.

Exit mobile version